Web
Analytics

Einde brandweer fotograaf / onderzoeker

Geachte bezoeker van de website van Brandweer Houten, Jeugdbrandweer Houten, Werken bij de brandweer, Open dag Brandweer Houten of Brandweer-Utrecht.

De afgelopen 12 jaar heb ik als vrijwilliger met plezier bovengenoemde websites gebouwd en onderhouden. Hierbij heb ik beeldverslagen gemaakt van brandweerincidenten welke zijn gebruikt voor de websites, politieonderzoeken, evaluatie van brandweerinzetten, voor nabestaanden, werving nieuwe leden, open dagen, publicatie in diverse kranten, verzekering claims en nog veel meer zaken.

Sinds de samenvoeging van de regionale brandweerkorpsen in de VRU (veiligheidsregio Utrecht) in 2010 bleek het niet meer mogelijk mij als vrijwilliger te verzekeren voor de Brandweer Houten. Omdat ik als "lid" van de brandweer meeging tijdens de uitruk en bijvoorbeeld ook bij een woningbrand binnen foto's maakte, vond ik het onverzekerd aanwezig zijn onverantwoord geworden. Tevens wil de VRU niet meer de kosten die verband houden met het instandhouden van de lokale brandweer websites vergoeden.

Helaas heb ik hier door moeten besluiten om bovengenoemde websites niet meer te faciliteren en onderhouden en activiteiten van bovengenoemde op het internet, facebook en twitter stop te zetten.

Bij deze wil ik alle brandweermannen en –vrouwen bedanken voor het in door mij gestelde vertrouwen en de gezellige, vreemde en indruk makende uitrukken die we samen hebben meegemaakt.

Bezoekers van de website: Hartelijk dank voor jullie interesse

Eric Verbeek (2013)

brw-houten-06

Cookies stellen ons in staat onze diensten aan te bieden. Door gebruik te maken van onze diensten, aanvaardt u ons gebruik van cookies Meer informatie